Metallinen sälekaihdin

Jokaiseen ikkunaan on löydettävissä siihen sopiva metallinen kaihdin, niin värin kuin mallinkin puolesta. Me voimme tarjota kaikkiaan noin 40 eri värivaihtoehtoa metallisiin kaihtimiin ja perinteisen 25 mm leveän kaihtimen lisäksi 16 mm leveän mikrosälekaihtimen tai kaihtimen rei’itetyllä säleellä.

Tukeva yläkotelo ja normaalia tiheämpi askelnauhajako takaavat, että kaihtimet sulkeutuvat hyvin ja ovat kestäviä, myös pinta-asennuksina. Huolitellun lopputuloksen viimeistelee koteloiden ja nauhojen sävytys kaihtimen väriseksi.

Puusälekaihdin

Puusälekaihdin luo tilaan erityisen miellyttävän tunnelman, onhan se luonnon omasta materiaalista valmistettu. Me ajattelemme kaihdinta aina myös osana sisustusta. Laajasta värivalikoimasta on helppo valita kaihdin esimerkiksi parketin väriin sopivaksi.

Puu käsitellään petsaamalla ja kahteen kertaan lakkaamalla, jolloin se kestää kovaakin käyttöä. Värivaihtoehtoja on useita ja säleen leveydessäkin vaihtoehtoja on kolme (25, 35 ja 50 mm). Puusälekaihtimen narujen tilalle on myös saatavissa leveämmät askelnauhat.

Kiinnostuitko?

Soita ja pyydä tarjous

Kouru ja Kaihdin Center Oy

Y: 2083975-1

Olkkolantie 23
42220 Kaipola

Tai lähetä viesti.

Kirjoita meille viestisi omin sanoin. Kouru ja Kaihdin Center soittaa sinulle takaisin.

captcha
(Kirjoita viereiset kirjaimet)